Tid til dig v. Janne Ettrup

psykoterapi og massage, behandling af stress-symptomer, supervision

Generelt: Massagen tilpasses dig og dine behov. Jeg tilbyder både anti-stress-massage og fysiurgisk massage. Det er muligt at få masseret hele kroppen: ansigt, hovedbund, nakke, skuldre, ryg, lænd, balder, arme, ben, fødder - og det er muligt at vælge nogle af områderne. Jeg kan inddrage cupping-massage efter behov.


Anti-stress massage:

I en til tider presset hverdag, er det vigtigt at give sin krop mulighed for at restituere. Blid massage er et godt middel til at opnå dybdeafspænding, få nervesystemet beroliget og komme i balance fysisk og psykisk.

Vi kan aftale individuelt, hvordan din massage skal være eller du kan vælge en af de behandlinger, jeg har beskrevet nedenfor.

Du kan vælge 1 time (400 kr.), 1,5 time (550 kr.) eller 2 timer (700 kr.)

'Terapeutisk massage':

Blid helkropsmassage (ben, ryg, arme, nakke, hovedbund, ansigt) og afslutning med samlingsmassage.

'Hele vejen rundt' - min. 1,5 times varighed

Hovedbundsmassage m. prøkkel (samtidig med et fodbad). Efterfølgende blid helkropsmassage (fødder, ben, ryg, arme, nakke, hovedbund, ansigt) og afslutning med samlingsmassage.  

Behandling af spændingshovedpine/spændingssmerter i nakken:

Behandlingen aftales individuelt med kan bestå af:

- massage af øvre ryg, skuldre, ansigt, hovedbund samt ekstra grundig nakke massage.

eller:

- hovedbundsmassage med prøkkel (samtidig med et fodbad), efterfølgende massage af øvre ryg, skuldre, ansigt, hovedbund samt ekstra grundig nakke massage.

Du kan vælge 45 min. (300 kr.) 1 time (400 kr.) 1 time og 15 min (500 kr.) 1,5 time (600 kr.)


'Almindelig' massage / Fysiurgisk massage:

Den mere dybdegående massage til behandling af muskelspændinger, smerter, stivhed, ømhed, træthed i muskulaturen.

Du kan vælge en helkrops-massage (ben (foran- og bagpå), ryg, skuldre, nakke, arme - min. 1 times varighed) eller du kan vælge at få masseret et specifikt område efter behov. Jeg behandler også iskias smerter.

Du kan vælge 1/2 time (200 kr.), 45 min. (300), 1 time (400 kr.), 1 time og 15 min (500 kr.) eller 1,5 time (600 kr.)

Jeg anvender gerne cuppingmassage som en del af den fysiurgiske massage. Jeg har gode erfaringer med cuppingmassage som kombination med den fysiurgiske massage. Koppen laver et undertryk, som øger blodcirkulationen dybere i muskulaturen og det er godt til at løsne både bindevæv og muskelvæv. (OBS: kopper må ikke bruges på gravide og ammende)

Massage til gravide:

Graviditet er en stor belastning for kroppen. Massage under graviditeten er en rigtig god måde at lindre en del af de gener, der dukker op, efterhånden som graviditeten udvikler sig. Samtidig er det en god måde at give sig selv omsorg og opnå velvære både fysisk og psykisk.

Jeg har en pude, specialfremstillet til massage af gravide, så det er muligt at ligge på maven - uanset hvor langt du er i graviditeten.

Du kan vælge 1 time (400 kr.), 1 time og 15 min (500 kr.) eller 1,5 time (600 kr.)

Massage kombineret med samtale/terapi:

Krop og psyke hænger uløseligt sammen. Når noget belaster os følelsesmæssigt, sætter det sig som spændinger i musklerne. Ved at løsne op for de muskulære spændinger, kan man komme i kontakt med de følelser, som ligger bag. Massage kan derfor være en måde at få åbnet op for de ting, der ligger ubearbejdet. Massagen kan være midlet til at komme ned i kroppen og overhovedet kunne begynde at mærke sig selv - og dermed blive i stand til at forholde sig til sig selv i en efterfølgende terapi. Ligeledes kan massagen også få skabt den tryghed, der skal til, for at kunne begynde at åbne op.

Omvendt kan en massage også føles samlende/helende og derfor være gavnlig at afslutte en samtale/terapi med.

Vælger du denne behandling, aftaler vi, hvad du præcis har brug for - og i hvilken rækkefølge behandlingerne skal komme. Og dette kan sagtens variere fra gang til gang.

Behandlingen varer 2 timer. Pris: 750 kr.

0