Tid til dig v. Janne Ettrup

psykoterapi, massage, behandling af stress-symptomer, supervision

-  i Viborg og omegn

Massage

Der er mange forskellige typer af massage og tilgange til massage.


Den massage, jeg tilbyder, kan opdeles i 2 former for massage, som overordnet kan betegnes som 'Terapeutisk massage' og 'Fysiurgisk massage'.

Den terapeutiske massageform er en afstressende, helende massageform, som skaber ro, velvære og balance – både i kroppen og psyken.

Den fysiurgiske massage er en behandlende massageform, hvor det handler om at løsne op for muskelspændinger og dermed fjerne konkrete muskelsmerter/gener.


Læs mere uddybende om de 2 forskellige massagetyper på undersiderne til denne side.


Vigtig information om massagen:

Massagen tilpasses dig og dine behov. Selvom jeg i min beskrivelse har adskilt massagen i de forskellige typer, kan de sagtens kombineres alt efter, hvad du har brug for. Inden behandlingen går i gang, laver vi en forventningsafstemning, hvor vi aftaler, hvad indholdet skal være, i forhold til hvad du præcis har brug forMassage kombineret med samtale/terapi:

Krop og psyke hænger uløseligt sammen. Når noget belaster os følelsesmæssigt, sætter det sig som spændinger i musklerne. Ved at løsne op for de muskulære spændinger, kan man komme i kontakt med de følelser, som ligger bag. Massage kan derfor være en måde at få åbnet op for de ting, der ligger ubearbejdet. Massagen kan være midlet til at komme ned i kroppen og overhovedet kunne begynde at mærke sig selv - og dermed blive i stand til at forholde sig til sig selv i en efterfølgende terapi. Ligeledes kan massagen også få skabt den tryghed, der skal til, for at kunne begynde at åbne op.

Omvendt kan en massage også virke samlende/helende og derfor være gavnlig at afslutte en samtale/terapi med.

Vælger du denne behandling, aftaler vi, hvad du præcis har brug for - og i hvilken rækkefølge behandlingerne skal komme. Og dette kan sagtens variere fra gang til gang.

Behandlingen varer 2 timer. Pris: 750 kr.