Om mig

Jeg hedder Janne Ettrup, er født i 1973.

Jeg er RAB-godkendt (registreret alternativ behandler) som Psykoterapeut og Massør og medlem af DAKOBE (Danmarks komplementære behandlere)

Uddannelsesmæssig baggrund:
Jeg blev uddannet Ergoterapeut i 1997, certificeret Krop- og gestalt terapeut i 2012 fra Institut for Gestaltanalyse i Bjødstrup samt certificeret Psykosomatisk Traumeterapeut i 2023 ved Institut for Psykosomatik og Traumeforløsning. Min uddannelse bygger på en bred vifte af psykologiske og terapeutiske teorier, hvilket har givet mig en solid ‘værktøjskasse’ af terapeutiske redskaber.

I 2017 tog jeg 2 massage uddannelser (lægeeksamineret fysiurgisk massør samt terapeutisk massør) Derudover har jeg en række kurser blandt andet indenfor chok/traume forløsning.

Erhvervsmæssig erfaring:
Jeg har arbejdet en årække som Ergoterapeut indenfor social psykiatrien og et par år indenfor autismeområdet. Jeg har også arbejdet nogle år i jobcenter regi som jobguide for personer, som på grund af psykiske – og/eller sociale udfordringer, havde brug for hjælp til at komme tilbage til arbejdsmarkedet. I denne forbindelse har jeg arbejdet med mange mennesker, som var sygemeldt efter langvarig stress belastning.

Nuværende arbejdssituation:
Pr. 1/4 2019 åbnede jeg min egen klinik (Kropsterapi, psykoterapi, massage, supervision og stressbehandling) på Færøvej i Viborg. 

Udover at have kunder i klinikken, tager jeg også ‘ud af huset’ som supervisor på institutioner i en radius af ca. 1 times kørsel fra Viborg og som massør/terapeut på arbejdspladser i Viborg, som har en aftale om kropsterapi/trivselsfremme på arbejdspladsen.

Derudover har jeg et lille kirkesangerjob i Sdr. Rind og Vinkel.

Privat: Jeg bor i Viborg sammen med min kæreste. Tilsammen har vi 3 børn, som alle er flyttet hjemmefra.