Trivsel på arbejdspladsen

Alle taler om stress. Rigtig mange mennesker i Danmark bliver ’ramt af stress’. Men hvordan undgår man, at medarbejderne bliver overbelastede og syge?

Stress og mistrivsel er (direkte eller indirekte) årsag til det meste sygefravær. Udover de menneskelige omkostninger, har det også store økonomiske omkostninger for virksomheden.

Stress/mistrivsel kan både handle om arbejdsmæssige, personlige eller private forhold – men er ofte et mix.

Men hvad gør man, når en medarbejder i virksomheden er stresset, presset, i krise?

Som virksomhedsleder er der rigtig meget andet at bruge sin tid på – og kompetencerne ligger måske også på et andet område end stress/krise-håndtering.

Hos mig, kan du få hjælp til at fremme trivslen hos dine medarbejdere og dermed forebygge sygdom og mistrivsel. Men du kan også få hjælp til at tackle situationen, når presset er blevet for stort. Min behandling er individuel – og tilpasses præcis det, den enkelte medarbejder har brug for.

Jeg arbejder på 2 områder:

  1. jeg hjælper medarbejderen til at blive bevidst om, hvad der er galt – og hvad der kan gøres ved problemerne.
  2. jeg giver medarbejderen en behandling, som giver ro på nervesystemet, ro i hovedet og velvære i kroppen.

Det er altså en helhedsorienteret behandling for både krop og sind, som varer 2 timer og består af terapeutisk samtale og terapeutisk massage.

Det er muligt at lave en fast aftale, hvor der er afsat et fast antal behandlinger/måned, som medarbejderne kan booke sig ind på – som forebyggelse og trivselsfremmende tiltag.

Det er også muligt at have en aftale om at booke et behandlingsforløb / købe et klippekort til en konkret medarbejder, når behovet opstår.

Uanset hvad, der er behovet i jeres virksomhed, er I meget velkomne til at kontakte mig for et uforpligtende møde.